zaterdag 14 januari 2012

Dag 38-39 13-14jan


We hebben in Medellin geslapen een ongelooflijk grote stad waar we ook weer in het donker aankwamen, maar dankzij onze navigator Ton met zijn Garmin reden we zo naar het hotel.
Gisteravond zijn we bijna van de weg gedrukt door een local, maar dankzij langdurig op de claxon hangen  werd er uiteindelijk gereageerd.
We beginnen te wennen aan het verkeer, maar als je ook maar een duimbreed toegeef dan
ben je verkocht.
Na een dwaaltocht door Cartagena kwamen we uiteindelijk bij het Hilton hotel aan de kust.
We hebben een schitterend uitzicht over het strand, de baai en de zee. Cartagena is een oude vestingstad, misschien hebben we nog wat tijd om in het oude centrum te kijken, maar ik ben bang van niet want we moeten zo de auto naar de haven brengen en dat neemt ook de nodige tijd in beslag.  
Het zit erop en het is zoals het de hele tijd al gegaan is, we hebben gewoonweg te weinig tijd gehad om genoeg van het mooie land te genieten.
 Maar de indrukken die we hebben op gedaan zijn in een woord geweldig!
Ik wil nog een ding kwijt over Colombia en dat is:  We hadden altijd al de indruk dat dit een slecht land was , waar je vooral niet moet zijn , door de Media vooral in een slecht daglicht is gesteld. Natuurlijk zijn er criminele wijken in de grote steden Maar de overige 90% van het land en de bevolking is in een woord fantasties.  Ook voor de auto wordt het tijd om te finischen, er komen steeds meer van die kleine mankementen. De achterklep schiet nu steeds open en dan moet Henry weer over de bagage heen om die weer dicht te doen. We hebben het gehaald en zonder brokken of kleerscheuren! Onze  teller staat op 16823 km!
Iedereen is blij, voldaan,maar vooral moe en ik denk dat de meesten nu echt aan vakantie toe zijn.!!!

Cartagena


3 opmerkingen:

  1. Dus dit is echt een land om nog eens naar terug te gaan! We ziijn erg benieuwd naar alle verhalen straks. Tot gauw en Henry een goeie reis naar Canada daar wacht ook iedereen met smart op je net als in Staphorst waar iedereen Arend een warm welkom thuis zal krijgen.
    Welkom thuis! Tot snel, groetjes Hans en Geerke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 15 Jan.2011

    Goede reis terug en WELKOM THUIS !!!!!!!!!

    Groeten Mar Visscher.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arend en Henry.
    Wij hebben genoten van jullie verhalen en verslagen.
    Om jullie welkom thuis te wensen zijn we kennelijk te laat want ik ga er vanuit dat als ik dit schrijf dat jullie al thuis zijn. Bedankt dat we mee hebben mogen genieten.

    Groet van ome Jan en tante Sietske

    BeantwoordenVerwijderen