maandag 2 januari 2012

Dag 26: 1 januari 2012


Iedereen een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat jullie thuis ook een hele fijne jaarwisseling hebben gehad. Wij willen graag iedereen bedanken die zo ontzettend enthousiast gereageerd hebben op de weblog. Dit werkt als olie voor de motor!




2 opmerkingen:

  1. Ha Arend en Henri,

    Jullie ook een gelukkig nieuwjaar gewenst! Ja dat is wel wat anders met 27 graden, nou ja bij ons was het ook niet echt koud. In Katwijk was het heel gezellig, veel vuurwerk en Nico, Marijke, Jeanet en Michel en de kinderen waren bij ons, dus het was een leuke avond. Vandaag stormt en regend het de hele dag, dus echt winter. We hebben met veel plezier de laatste reisverslagen gelezen, soms echt afzien dus, zeker met een kapotte auto in de chaos van de stad en met een hongerige maag, niet altijd leuk dus. Maar al het mooie wat jullie zien maakt ook veel weer goed dus.

    Lieve groet uit Katwijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jullie ook de beste wensen, en houd hem aan de praat. Het lijkt ons dat je probleemloos er door knalt, maar wij missen vast wel het een en ander. Wij genieten (bijna) elke dag van Team 83 zijn filmpjes. het verlangen on naar zuid amerika te aan wordt steeds groter, prachtig. Wij hebben Herbie weer gezien, en moeder geertje heeft de foto,s van santiago op de I phone bekeken. Filmpje van gemaakt! Prachtig

    Jan

    BeantwoordenVerwijderen